Llengües

PARTICIPACIÓ EN EL I CONGRÉS D’ACCIÓ SOCIAL
dissabte, 8 de juliol de 2017

La Fundació Rubricatus participa en el primer Congrés d’Acció Social celebrat a Vic els dies 6 i 7 de juliol. El congrés, organitzat per Inclusió.cat, és un esdeveniment dirigit a tot els agents del Sistema Català de Serveis Socials amb la intenció d’incentivar la creació de coneixement basat en l’evidència per enfortir les disciplines acadèmiques i professionals en l’àmbit dels serveis socials.

El congrés l’organitzen el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Així, Inclusió.cat pretén:

- Esdevenir un instrument potenciador de la innovació, el coneixement i la professionalització del sector.

- Esdevenir una data de referència per a la trobada de tots els actors que configuren el Sistema Català de Serveis Socials.

- Aglutinar els diversos agents dels serveis socials del país per generar sinèrgies i cohesionar el coneixement en serveis socials generat per acadèmics, investigadors i professionals.

- Situar el país a l´avantguarda de la generació de coneixement en l’àmbit dels serveis socials.

La Fundació Rubricatus va participar en el Congrés presentant el servei dels Àpats a domicili per a gent gran al Prat de Llobregat, un servei d’elaboració i distribució d’àpats dirigit a persones majors de 65 anys amb risc de soledat.