Llengües

La Fundació Rubricatus signa un acord de col·laboració amb Espigoladors
dilluns, 5 de novembre de 2018

Aquest matí, La Fundació Rubricatus ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Espigoladors. Mitjançant aquesta signatura, les dues entitats pratenques es comprometen a col·laborar i cooperar per tal de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i reduir el malbaratament alimentari, realitzant accions que promoguin una alimentació saba i saludable a persones en situació vulnerable.

Per altra banda, aquest acord permetrà que els usuaris del Centre Ocupacional de Rubricatus segueixin col·laborant periòdicament en les espigolades que organitza Espigoladors per tal de recuperar fruites i verdures que no es recullen i que s’acaben fent malbé. Aquesta tasca també permet potenciar les competències i les capacitats personals i socials dels usuaris de La Fundació Rubricatus.

La Fundació Espigoladors lluita contra el malbaratament alimentari recollint fruites i verdures que els pagesos no volen o no els surt a compte recollir-les per després entregar-les a bancs d’aliments per a persones necessitades. Una part del producte que recullen també l’utilitzen per crear confitures i melmelades que elaboren en el seu obrador i que venen sota la marca “im-perfect”.

Si voleu saber-ne més sobre la Fundació Espigoladors, visiteu el seu web: www.espigoladors.cat