Llengües

LA FUNDACIÓ RUBRICATUS PRESENTA ELS ECO-LANYARDS SOSTENIBLES
dimarts, 23 de maig de 2017

La Fundació Rubricatus ha posat en marxa junt amb Turisme de Barcelona un nou servei de reciclatge i reutilització dels auriculars que utilitzen els usuaris del Bus Turístic de Barcelona. El Centre Especial de Treball de l’entitat, Tesiprat Serveis, s’encarrega de recollir els auriculars a les cotxeres de TMB, en realitza una tria i als que se’n pot donar un nou ús es netegen i es processen perquè esdevinguin lanyards per congressos, fires i esdeveniments. Tota la resta dels auriculars recollits que no poden ser reaprofitats es preparen pel seu posterior reciclatge.

Gràcies a aquesta nova iniciativa, La Fundació Rubricatus ha aconseguit donar ocupació a 5 treballadors del grup d’envelliment del seu CET, que s’encarreguen de tot el procés de transformació. Des de la posada en marxa de la secció, el passat mes d’octubre, ja s’han produit més de 5.000 unitats.

Per altra banda, el CET Tesiprat Serveis obre una nova secció d’Esdeveniments Sostenibles on, a part de comercialitzar aquests eco-lanyards també ofereix serveis de personal de sala, manipulació de welcome packs i serveis de càtering, de la mà del seu Càtering ÉsBo.