Llengües

La Fundació Rubricatus posa en marxa l’APROPA LECTURA
dissabte, 1 de desembre de 2018

La Fundació Rubricatus i la Biblioteca Municipal Antonio Martín han posat en marxa el projecte APROPA LECTURA, un servei de préstec gratuït a domicili amb l’objectiu d’acostar la lectura a tota la ciutadania del Prat de Llobregat amb problemes de mobilitat temporal o permanent (malalts crònics, persones en període de convalescència, persones amb discapacitats físiques o visuals, gent gran...). El servei, que ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, també es prestarà a centres de dia i residències de la ciutat.

El servei de préstec inclou novel·les, biografies, revistes, pel·lícules, CD’s, etc. Es podran demanar fins a 30 documents en préstec dins del catàleg de la Biblioteca i durant 30 dies prorrogables. Els treballadors de Tesiprat Serveis, el CET de La Fundació Rubricatus, seran els encarregats de recollir els materials a la Biblioteca Antonio Martín, dur-los fins a casa dels usuaris del servei i viceversa, sense cap cost per a l’usuari.

Durant el mes de desembre de 2018 i fins a finals de març del 2019 es durà a terme la prova pilot del servei, que espera tenir una molt bona rebuda entre la ciutadania del Prat.

Si vols saber més d’aquest servei i/o sol·licitar-lo, truca al 93 370 51 52 o envia un correu electrònic a b.prat.am@diba.cat.