Llengües

LA FUNDACIÓ RUBRICATUS PARTICIPA A LA FIRA AVÍCOLA
dilluns, 18 de desembre de 2017

Com cada any La Fundació Rubricatus ha participat en la Fira Avícola del Prat del Llobregat, que ha tingut lloc els dies 15, 16 i 17 de desembre. Aquest any ha sigut el primer on ha tingut lloc a la Granja de La Ricarda, un espai recentment restaurat i on s’hi organitzaran fires i diverses activitats.

Per aquesta ocasió, Rubricatus hi ha participat amb un estand a la Mostra d’Entitats - on s’hi mostrava la feina de producte propi que s’elabora al Centre Ocupacional -, i amb un estand a la Mostra Social i Cooperativa, on s’han exposat les diferents activitats que es duen a terme al CET Tesiprat Serveis.

Per altra banda, l’entitat també ha organitzat 2 activitats per als més petits. Dissabte a la tarda es va dur a terme un taller de màscares i el diumenge va tenir lloc un taller per pintar un contenidor de reciclatge amb les mans. Amb aquesta darrera activitat, que va tenir molt d’èxit, es va voler explicar el nou servei de reparació de contenidors de reciclatge que s’està duent a terme des del CET Tesiprat Serveis, on es dóna una segona vida als contenidors del carrer que s’han espatllat o s’han vist afectats per actes de vandalisme.