Llengües

LA FUNDACIÓ RUBRICATUS PARTICIPA A LA 45a FIRA AVÍCOLA
dilluns, 17 de desembre de 2018

Per aquesta ocasió, Rubricatus hi ha participat amb un estand dins la 31a Mostra Comercial, on s’ha venut - amb molt d’èxit - producte propi nadalenc que ha elaborat el Centre Ocupacional. Per altra banda i per segon any consecutiu, l’entitat també ha comptat amb un estand a la Mostra Social i Cooperativa del Baix Llobregat, on s’han mostrat les diferents activitats que es duen a terme des del CET Tesiprat Serveis. Els dos espais van rebre la visita de l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor; de la Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà i, del President de la Generalitat, Quim Torra.

Per altra banda, el dissabte 15 l’entitat ha organitzat una activitat per als més petits, elaborant bannerbags a partir de banderoles de la Festa Major del Prat 2017 i auriculars reciclats dels busos turístics de Barcelona. L’activitat pretenia conscienciar als nens i nenes de la reutilització de materials per elaborar nous productes a partir d’aquests. El taller, que va comptar amb la presència de voluntaris d'Amazon, va tenir molt bona acollida i va exhaurir les existències de bosses en poc més de mitja hora.

Enguany, el SAGNIER, el restaurant de Rubricatus, també ha participat en el showcooking que ha organitzat l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. Dins la mostra s’ha presentat la tapa “CubaBlava”, un entrepà cubà elaborat amb pollastre potablava. La tapa ha rebut els elogis tant del jurat com dels assistents a l’acte.

Per últim, el servei de Càtering ÉsBo també ha sigut el responsable de preparar i servir els càterings que s’han dut a terme dins la sala d’actes de la Fira.