Llengües

INICI DEL PROJECTE D’ENVELLIMENT ACTIU DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT AL PRAT DE LLOBREGAT
dimecres, 22 de març de 2017

El passat 21 de març al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa del Prat de Llobregat s’ha presentat el nou Projecte d’Envelliment Actiu de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual al Prat de Llobregat. El projecte, impulsat per La Fundació Rubricatus, l’Associació de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat (AFA) i l’Associació de Pares d’Usuaris del Centre Ocupacional “El Corriol”, compta amb la col·laboració de l’Obra Social de “la Caixa” i el suport de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

El Programa té la finalitat de construir un ecosistema que promogui un envelliment actiu que millori la qualitat de vida de les persones amb discapacitat a través de posar en marxa solucions innovadores i integrals cocreades a partir d’un treball en xarxa, cooperatiu, col·laboratiu i participatiu. Durant el projecte es posarà especial èmfasi en estudiar com les persones amb discapacitat intel·lectual i les persones majors del Prat poden aportar les seves capacitats per ajudar-se mútuament en millorar la seva qualitat de vida. Per últim, es realitzarà una formació específica relacionada amb l’envelliment actiu als professionals de La Fundació Rubricatus, tallers i xerrades per a les famílies i es devenvoluparan plans específics de treball per a un grup de 20 treballadors del CET Tesiprat Serveis.

Està previst que el Projecte d’Envelliment Actiu de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual al Prat de Llobregat finalitzi el proper mes de setembre, tot i que s'espera que les accions tinguin continuïtat més enllà d'aquesta data.