Llengües

La Fundació Rubricatus ofereix a les empreses la possibilitat d’establir una vinculació i una complicitat directa amb l’entitat mitjançant la realització de Jornades de Voluntariat Corporatiu o accions Pro Bono.

Les jornades de voluntariat corporatiu i les accions pro bono van lligades a les necessitats actuals de La Fundació i a les necessitates concretes de l’empresa. Aquestes, s’organitzen segons el nombre de participants, disponibilitat, tipologia de les accions proposades, etc. En el cas de les jornades de voluntariat corporatiu també es contempla la possibilitat d’organitzar l’activitat comptant amb la participació de les famílies dels treballadors i treballadores d’ambdues organitzacions.

Si la vostra empresa està interessada en organitzar una jornada de voluntariat corporatiu o en dur a terme una acció pro bono conjuntament amb La Fundació Rubricatus poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic.

lafundacio@rubricatus.org

T’informarem de tot el que necessitis saber.

No ho dubteu!! Viureu una experiència molt enriquidora que beneficiarà a la cohesió i treball dels vostres equips i que ajudarà a millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat que formen part de La Fundació Rubricatus.

Només tenim el que donem,
Isabel Allende.